Vagt

Alarmpatrulje

 

Justitia Security tilbyder godkendte vagter til AP kørsel.

 

- Alle vores vagter er godkendt af Rigspolitiet

- Har en ren straffeattest

- Gennemført grundlæggende vagtkursus

Vores Alarmpatrulje biler er udstyret med nøgleskab i skafor rød, overfaldsalarm til vores vægtere og naturligvis GPS tracking af bilerne. Derudover er vores biler udstyret med førstehjælp samt hjertestarter.

Rondering:

 

Rondering er den forbyggende sikring af kundens værdier. Ronderingsvagten har mange funktioner og kan udføre alle typer opgaver for kunden.

Den ronderende vagt er samtidig den der sparer kunden for mange ekstre omkostninger ved slukning af lys, kaffemaskiner og andre industrimaskiner, samtidig sikre han kunden bedst muligt mod den brandfare der følger med tændte maskiner og andet udstyr.

Ronderingsvagten udføre både ud/indvendig tilsyn på kundens realer samtidig tilbyder vi tilsyn på virksomheder hvor der samles uønskede personer på kundens arealer til gene for kunder og ansatte.

Den ronderende vagt er kundens alt mulig mand som kan løse de fleste opgaver. Kontakt Justitia Security for at indhente et tilbud der netop passer til Deres virksomhed.

Udgangskontrol:

 

ved at få udført udgangskontrol sikre du, at dine ansatte følger instrukserne og rutinerne for personalekøb og forebygger samtidig intern svind. Hvad indebærer en udgangskontrol ?

Inden kontrollen udarbejder vi i samarbejde med dig en beskrivelse, hvori vi fastsætter tidspunktet, sted og antal kontroller.

Vagterne ankommer til lokationen inden lukketid og står klar uden for at modtage personalet. Ved kontrollen skal personalet vise eventuelle tasker eller poser alt efter aftale og kunne redegøre for eventuelle køb.

Efter kontrollen rapporter vagten, skriftligt, hvor alle observationer bliver noteret.

Udbytte ved udgangskontrollen....

- afdækning og reducering af intern svind

- et ansvarligt personale, der ved, hvordan svind forebygges.

- god signalværdi, der viser butikkens fokos på svind og medarbejdernes ansvar for svindelprolemet.

 

 

Byggepladsvagt:

 

Byggepladser er ofter udsat for hærværk, svind og tyveri. Vi kan hjælpe dig med at øge sikkerheden på din byggeplads gennem hele byggeriet og reducerer risiko elementerne.

Fra første spadestik til byggeriet er færdig gennemgår byggepladsen mange foreskellige faser, og det er derfor vigtigt, at sikkerheden er fleksibel og hele tiden tilpasses behovene. Vi er erfaring med sikkerheden på byggepladser, og er vant til at arbejde med de kontinuerligt ændrende behov og vilkår.

 

- rådgivning, risikovurdering og løbende tilpasning

- specialiseret vagtteam, der håndterer runderingsopgaver, portvagt eller receptionsvagt

- håndtering af logistikopgaver via online bookingsystem

- integrerede løsning med tyverialarmer og / eller overvågning.

- teknisk udstyr integreret i vagtaftalen

- dokumentation- hvornår vagten har været på de angivne kontrolposter

- rapportering af hændelser til erfaringsindsamlingen og holdningsbebejdelse.

 

 

Vagt i psykiatrien - vi har erfaringen.

 

En af vores arbejdsområder er at leverer vagter til psykiatrien, hvor vi samarbejde med pædagoger på bosteder, står for sikkerheden både for andre beboer og de ansatte på stedet.

Trygheden for personalet og beboerne, har gennem de seneste år været udsat på en hård prøve gennem tragiske hændelser. Der kan vores tilstedeværelse være med til at enten at genskabe trygheden eller forebygge utrygheden.

Vi ser det som en meget vigtig del, at det hele sker i et konstruktivt samarbejde, hvor alle involverede kender årsagen til vi er her.

For at opfylde dette vil vi indlede, med et besøg for at afdække problemstillingerne og behov.

Ved akut behov kan Justitia Security kontaktes døgnvagt tlf. 27217100 eller tlf. 53551899.

Ledsaget vagt i uniform eller civil

 

Vagt som ledsager

Vagten kan både være uniformeret eller civil, det kommer an på opgaven og jeres ønsker.

ledsaget vagt som kan være typisk opgaver vi oplever er

- follk der af den ene eller anden grund er endt på institution og som skal have opsyn i forbindelse med familie besøg eller ferie og ligende.

- forbindelse med møde i retten, hvor du er bekvemt ved at møde til en retssag alene, kan vi følge dig.

- skole og ungdoms udflugter/ture

- ledsagelse på ferie privat eller ungdomsrejser.

- utryghed ved transport til evt. et krisecenter.

 

 

 

 

 

 

 

Dørmand

 

Lad os stå for sikkerheden, så du og dine gæster, kan slappe af og have en god aften .

Nogle få personer kan desværre hurtigt komme til at ødelægge festen for de mange. Den bedste måde for at undgå dette på er ved at hyre en professionel dørmand, da vi kan skabe en god og tryg atmosfære til din fest.

Justitia Security er et stærkt team af erfarne dørmænd, da vi arbejder tæt og udføre sikkerheds opgaver for skoler, gymnasier, events, firmafester mm.

Med en dørmand fra Justitia Security garanterer vi, at i får en veluddannet og professionel dørmand med flere års erfaring bag sig, så deres fest er sikret.

Når du møder en dørmand fra Justitia Security garantere vi, at i møder en smilende udadvendt, ansvarsfuld og veltalende dørmand. En dørmand skal have en professionel optræden for dine gæster, også dem som ikke er velkommen.

 

Vi leverer dørmænd til enhver lejlighed, stor som lille, f.eks.

- privat fest/ firma fest

- gymnasiefester

- events

- bryllupper

- kræmmermarked

- diskoteker med akut behov